Vanuit huis geld verdienen tijdens de coronacrisis!

Helaas is het dan toch echt zover, iedereen zit verplicht thuis en het wordt steeds lastiger om geld te verdienen. Toch biedt het gedwongen thuis zitten genoeg kansen om flink te cashen vanuit je huis. Geld bijverdienen blijft nodig, want voor veel studenten is het lastig om financieel het einde van de maand te halen, zeker nu. Als student ben je namelijk al snel veel geld kwijt aan huisvesting, verzekeringen en al het andere dat je als student belangrijk vindt. Daarnaast zijn je inkomsten door de uitbraak van het coronavirus waarschijnlijk veel minder dan normaal!

Online enquêtes invullen

Naast het openen en klikken op de mailtjes die spaarprogramma’s je sturen bieden ze vaak ook de mogelijkheid om geld te verdienen met het geven van je mening. Binnen het spaarprogramma is het namelijk mogelijk om verschillende vragenlijsten in te vullen en dit levert je al snel een paar euro per enquête op. Meerdere enquêtes per dag invullen kan je een leuk zakcentje opleveren. Het is dan wel aan te raden jezelf aan te melden bij meer dan één spaarprogramma om zo de kans op betaalde enquêtes te vergroten.

Enquêtebureaus Meld je aan
GFK Panel> Word panellid
OpinieLand> Word panellid
PanelClix> Word panellid
Verkoop je oude rommel en schoolboeken

Iedereen heeft spullen waar hij niks mee doet en deze kunnen flink wat geld opleveren. Ga op zoek naar je oude spelcomputers, smartphones en andere rommel en zet ze te koop op bijvoorbeeld marktplaats. Het zal je verbazen wat je oude spullen nog kunnen opbrengen. Ook oude schoolboeken kunnen flink wat geld opleveren. Benieuwd naar de waarde van je oude schoolboeken en wil je ze direct verkopen? Dan ben je bij studystore.nl aan het juist adres.

Verdien geld met klikken

Het is de meest makkelijke manier om geld te verdienen vanachter je laptop of smartphone. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij verschillende spaarprogramma’s om te beginnen met verdienen. Na het aanmelden ontvang je dagelijks mailtjes die je moet openen. Voor het openen van deze mailtjes ontvang je punten en deze kun je omzetten in keiharde euro’s.

Spaarprogramma'sAanmeldbonusMeld je aan
EuroClix€ 1,95> Gratis aanmelden
DoublePoints€ 1,00> Gratis aanmelden
ZinnGeldCadeaubon> Gratis aanmelden
GekkenGoud€ 1,00> Gratis aanmelden
Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!