Internet en tv aansluiting

Nu je eindelijk een kamer of huurwoning hebt en je verzekeringen goed geregeld hebt is het zover om eens te kijken welke internet en tv aansluiting je wilt hebben. Voordat je dit doet check je natuurlijk eerst of je niet standaard een internet en/of tv aansluiting hebt op je kamer, dit kun je vinden in je huurcontract.

Er zijn heel veel verschillende aanbieders op het gebied van internet en tv, het is dan ook soms lastig om de goedkoopste te vinden. Je kunt er voor kiezen om internet en tv los van elkaar aan te sluiten. Tegenwoordig ben je met online tv kijken goedkoper uit dan tv kijken via de kabel. Zo kun je live tv kijken, programma’s terugkijken en heb je diverse zenders on demand tot je beschikking.

Toch wordt er nog vaak gekozen voor een “3 in 1” aansluiting. Met een “3 in 1” aansluiting krijg je internet, tv en bellen voor een vast bedrag per maand, wel zo overzichtelijk. Daarnaast profiteer je in de meeste gevallen van een flinke korting. Wat altijd een leuke bijkomstigheid is want op jezelf wonen is al duur genoeg.

Als je internet en/of tv aansluit dan is dit op abonnement basis, dit betekent dat je er voor de afgesproken periode aan vast zit. De contractduur van een internet en tv abonnement is in de meeste gevallen eerst één jaar. Hierna wordt deze stilzwijgend verlengd, maar is wel maandelijks opzegbaar. Om je een flinke zoektocht te besparen hebben we de goedkoopste “3 in 1” abonnementen voor je op een rijtje gezet.

Internet en tv aanbieder, vergelijk ze zelf
Alles in 1 aanbiederPrijs per maandMeer informatie
Online.nl€ 42,50> Meer informatie
Telfort€ 45,00> Meer informatie
T-mobile Thuis€ 45,50> Meer informatie
Ziggo€ 49,50> Meer informatie
KPN€ 51,50> Meer informatie
Vond je deze informatie nuttig? Deel hem op social media en spread the word!