Informatiepakket 18-jarigen

Binnenkort 18 jaar? Dan hebben we iets voor je! Want nu je bijna volwassen bent gaat er een hele hoop op je afkomen en krijg je er veel verantwoordelijkheid bij. Om je hiermee op weg te helpen hebben we  een informatiepakket voor 18-jarigen ontwikkeld. Lees je wat je allemaal mag als je straks 18 jaar bent en vertellen we je wat je allemaal moet gaan regelen. Vraag het gratis informatiepakket voor 18-jarigen vandaag nog aan en zorg ervoor dat je goed geïnformeerd de volwassen leeftijd bereikt!

> Download hier het informatiepakket voor 18-jarigen

Waarom het informatiepakket 18-jarigen aanvragen?

We hebben het informatiepakket voor 18-jarigen samen met een aantal van onze partners samengesteld omdat we merkten dat 18-jarigen soms onvoorbereid de volwassen leeftijd bereikten. Naast dat je een hele hoop mag als je 18 jaar bent geworden zijn er ook een aantal zaakjes die je moet regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de in Nederland verplichte zorgverzekering en het inschrijven voor een studentenkamer of huurhuisje. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen waar je rekening mee moet houden. Hierover lees je meer in ons informatiepakket.

Voor wie is het informatiepakket?

Het “informatiepakket 18-jarigen” is door iedereen gratis aan te vragen via onze website. Het aanvragen kan gedaan worden door een (bijna) 18-jarige, ouder/verzorger of jongerenwerker. Daarnaast kan het ook leuk zijn om ons informatiepakket cadeau te doen als iemand 18 jaar oud wordt. Het informatiepakket aanvragen kan dus iedereen, zolang de informatie maar terecht komt waar het hoort. Bij alle 18-jarigen van Nederland!

Hoe kan ik het informatiepakket 18-jarigen aanvragen?

Het aanvragen van ons informatiepakket voor 18-jarigen doe je eenvoudig via onze website. Ga naar de shop op 18ennu.nl en volg het bestelproces. Het aanvragen is echt gratis, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Het aanvragen kost je dus niks en verplicht je tot niks. Ons doel is om zoveel mogelijk jongeren te informeren over het 18 jaar worden en ze te vertellen wat daarbij komt kijken.

> Download hier het informatiepakket voor 18-jarigen

Wil je meer dan één informatiepakket aanvragen omdat je ze als jongerenwerker wilt uitdelen bijvoorbeeld? Neem dan even contact met ons op via onze contactpagina.

Door de grote problemen bij PostNL hebben we ervoor gekozen om pas na de lockdown weer de fysieke versie van ons informatiepakket te versturen. Deze kan je nu dan ook niet aanvragen. De digitale versie van ons informatiepakket is wel gewoon te downloaden! https://www.18ennu.nl/download

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!