Vanuit huis geld verdienen deze winter!

Nog even en het is zover, de winter staat op het punt van beginnen. De ideale periode om flink te cashen vanuit je warme studentenkamer. Geld bijverdienen blijft helaas nodig, want voor veel studenten is het lastig om financieel het einde van de maand te halen. Als student ben je namelijk al snel veel geld kwijt aan huisvesting, verzekeringen en al het andere dat je als studenten belangrijk vindt. Nu komen ook nog eens de feestdagen er aan en die zijn voor iedereen, dus ook studenten, erg duur! 

Verdien geld met klikken

Het is de meest makkelijke manier om geld te verdienen vanachter je laptop of smartphone. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij verschillende spaarprogramma’s om te beginnen met verdienen. Na het aanmelden ontvang je dagelijks mailtjes die je moet openen. Voor het openen van deze mailtjes ontvang je punten en deze kun je omzetten in keiharde euro’s.

Verkoop je oude rommel en schoolboeken

Iedereen heeft spullen waar hij niks mee doet en deze kunnen flink wat geld opleveren. Ga op zoek naar je oude spelcomputers, smartphones en andere rommel en zet ze te koop op bijvoorbeeld marktplaats. Het zal je verbazen wat je oude spullen nog kunnen opbrengen. Ook oude schoolboeken kunnen flink wat geld opleveren. Benieuwd naar de waarde van je oude schoolboeken en wil je ze direct verkopen? Dan ben je bij studystore.nl aan het juist adres.

Online enquêtes invullen

Naast het openen en klikken op de mailtjes die spaarprogramma’s je sturen bieden ze vaak ook de mogelijkheid om geld te verdienen met het geven van je mening. Binnen het spaarprogramma is het namelijk mogelijk om verschillende vragenlijsten in te vullen en dit levert je al snel een paar euro per enquête op. Meerdere enquêtes per dag invullen kan je een leuk zakcentje opleveren. Het is dan wel aan te raden jezelf aan te melden bij meer dan één spaarprogramma om zo de kans op betaalde enquêtes te vergroten.

Geld besparen = geld verdienen

Ben je het ook zo zat dat je veel te veel geld kwijt bent aan je zorgverzekering iedere maand? Dan hebben wij de oplossing voor je, want gemiddeld kan ook jij € 100,- besparen op je zorgverzekering volgend jaar.

Het zit zo: Ieder jaar tussen 12 november en 31 december kan je overstappen op een andere zorgverzekering. Omdat er ieder jaar veel verandert binnen het pakket wat je nu hebt betaal je waarschijnlijk veel voor de zorg die je helemaal niet gebruikt of nodig gaat hebben. Je betaalt veel te veel, voor wat je niet gebruikt.

Omdat de premie stijgt volgend jaar is het verstandig om je huidige zorgverzekering eens goed tegen het licht te houden en te vergelijken met andere zorgverzekeringen. De komende maanden zullen we je uiteraard weer op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en de hoogte van de zorgpremies. Dit doen we omdat 120 euro per jaar meer kwijt zijn aan je zorgverzekering voor de meeste studenten een hoop geld is! Zeker weten dat je niks mist? Meld je dan aan voor ons zorg alarm, dan houden wij je via de mail op de hoogte!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!