Cashback populair bij studenten!

Cashback is een handige manier om korting te krijgen op producten die helemaal niet in de aanbieding zijn, hierdoor is Cashback erg populair bij studenten. Een Cashback website is een website die leden korting geeft als ze producten kopen (van bijvoorbeeld de Coolblue, H&M, Zalando, Bol.com etc.) via hun ledenaccount. Een ledenaccount maak je gratis, simpel en snel aan via de Cashback website. Vervolgens selecteer je in jouw ledenaccount de webshop waarin je jouw aankoop wilt doen, hierna wordt je doorgestuurd naar de webshop van je keuze.

Zo werkt Cashback: Het enige wat de Cashback website doet is reclame maken voor de webshop waar je toch altijd al je aankopen doet. Voor het reclame maken voor de webshop ontvangt de Cashback een vergoeding. Deze vergoeding deelt de Cashback website met jou als lid.

Dus je wilt bijvoorbeeld nieuwe schoenen kopen bij de Zalando. Toevallig biedt de Cashback website waar jij lid bent de Zalando webshop aan. Je bezoekt de Zalando website dan via jouw ledenaccount op de Cashbacksite. Het bezoeken via jouw ledenaccount doe je door op het logo van de Zalando te klikken in jouw account. Verder hoef je niks te doen en bestel je de schoenen die je wilt zoals je gewend bent bij Zalando. Nog dezelfde dag ontvang je een mailtje van de Cashbacksite, met het bericht dat je een aankoop hebt gedaan via je ledenaccount. Vervolgens ontvang je dan de korting, punten of cash in je ledenaccount, deze kun je dan laten uitbetalen.

Spaarprogramma'sAanmeldbonusMeld je aan
EuroClix€ 1,95> Gratis aanmelden
DoublePoints€ 1,00> Gratis aanmelden
ZinnGeldCadeaubon> Gratis aanmelden
GekkenGoud€ 1,00> Gratis aanmelden
Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!