Tijdens je tussenjaar werken in het buitenland?

Ben jij aan overwegen een tussenjaar te gaan nemen? Maar weet je niet goed wat je nou precies allemaal wilt gaan doen met al die vrije tijd? No worries, we’ve got you! Wij van Yobbers bieden jou de unieke mogelijkheid om gemakkelijk en veilig te gaan werken in het buitenland tijdens jouw tussenjaar

En wie zijn wij? Laten we onszelf even voorstellen! Wij zijn Yobbers: een jong, enthousiast en gemotiveerd bedrijf dat zijn oorsprong in Leeuwarden heeft (jaja, het hoge noorden van Nederland). ‘Inspiring people to discover the world’, dat is wat ons iedere dag beweegt. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen werken in het buitenland. Hoe wij hierbij helpen? Door de internationale arbeidsmarkt te bedienen. Met inmiddels al meer dan 1000 internationale werkgevers hebben we al ruim 5.500 avonturiers geholpen aan hun droombaan in het buitenland. Van Portugal tot Thailand en van skileraar tot klantenservice medewerker, de mogelijkheden zijn grenzeloos! Op zoek naar een vakantiebaan, vaste baan of toch liever vrijwilligerswerk? Het kan allemaal.

Waarom jij tijdens jouw tussenjaar moet gaan werken in het buitenland via Yobbers? Omdat het veel meer is dan dat. Werken in het buitenland is een onvergetelijke levenservaring waarbij je zelfstandig en onafhankelijk bent. Daarnaast onderscheidt je je van anderen en staat het ook nog eens goed op je cv. Laat je inspireren door nieuwe culturen, maak internationale vrienden en ontdek deze prachtige wereld! Een ding is zeker, door deze ervaring leer je anders naar jezelf en de wereld te kijken. 

Hoe wij jou helpen bij het vinden van een nieuw avontuur in het buitenland? Ons enthousiaste team bestaat uit ervaren avonturiers die bijna allemaal hebben gewerkt, gestudeerd en gereisd in het buitenland. Wij hebben samen al een groot deel van de wereld ontdekt en kunnen niet wachten om nog meer mensen te inspireren. Juist met onze kennis en passie voor werken in het buitenland, kunnen wij jou passend advies geven en helpen om deze stap te zetten. Wij staan als ‘’tussenpersoon’’ tussen jou en de werkgever en nemen je het werk uit handen. Ook zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de werkgevers helpen bij het vinden van een geschikte woonruimte, het openen van een bankrekening of het inschrijven bij de gemeente. Met ons weet je zeker dat jij straks helemaal ready bent voor je avontuur in het buitenland! Wij helpen je persoonlijk en begeleiden je door het hele proces!

Klaar voor jouw nieuwe uitdaging in het buitenland? Laat je inspireren, verleg je grenzen en ga werken in het buitenland! Bekijk ons aanbod vacatures en lees ook vooral de verschillende blogs op onze website waarin avonturiers delen hoe hun ervaring was. 

Wij van Yobbers helpen je heel graag verder bij het vinden van jouw nieuwe avontuur.

Liefs,

Team Yobbers 🧡

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!