Ruim 120 euro meer kwijt aan je zorgverzekering in 2017

Helaas pindakaas, de eerste zorgpremie voor 2017 is bekend en deze is een stuk hoger dan verwacht. Zoals ieder jaar heeft traditiegetrouw DSW weer als eerste de premies bekend gemaakt. Voor de basisverzekering van DSW ben je volgend jaar 9 euro per maand meer kwijt. Andere zorgverzekeraars volgen ieder jaar de lijn van DSW en zullen dan ook de prijzen van hun zorgverzekering flink omhoog gooien. Naast de verhoging van de basisverzekering zullen ook de premies voor de aanvullende verzekeringen gaan stijgen. Dit houdt in dat studenten volgend jaar ruim 120 euro per jaar meer kwijt zijn aan hun zorgverzekering.

[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]Het is zover, je kunt weer overstappen van zorgverzekering. Overstappen kan nog tot 1 januari 2020, dus regel het vandaag nog. Let op! Het kan zijn dat de pagina die je nu bekijkt niet meer helemaal up-to-date is. Benieuwd naar de zorgpremies voor 2020? Bekijk alle zorgpremies hier en stap direct over. [/box]

120 euro per jaar meer kwijt zijn aan je zorgverzekering in 2017, het is voor de meeste studenten een hoop geld! Eén keer per jaar kan iedereen weer overstappen op een andere zorgverzekering. De moeite waard om eens wat zorgverzekeraars te vergelijken. Want wie weet kan het allemaal veel goedkoper in 2017.

Het is zover, bespaar op je zorgverzekering in 2017!

Op het moment kun je niet meer overstappen, eind 2017 weer. We houden je graag op de hoogte. Meld je aan voor Zorg Alarm!

[button color=”orange” size=”medium” link=”https://www.18ennu.nl/benieuwd-naar-zorgpremies-2017/” icon=”” target=”false”]Overzicht studenten zorgverzekeringen voor 2017[/button]
Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!