Ook in 2020 wordt je zorgverzekering weer duurder!

Helaas, ook volgend jaar gaat de premie van je zorgverzekering weer flink omhoog. Volgens de berekeningen van verschillende vergelijkingssites gaat de zorgpremie volgend jaar namelijk tussen de 6 en 10 euro per maand omhoog. Hoeveel jouw zorgverzekering precies duurder wordt moet je zorgverzekeraar net als alle andere bekend maken voor 12 november 2019. In de periode van 12 november 2019 tot 1 januari 2020 kun je weer overstappen van zorgverzekering en is het verstandig om je huidige zorgverzekering te vergelijken. Want past je huidige zorgverzekering nog wel bij je en/of ben je nog wel bereid om zoveel te betalen voor je zorgpremie?

Omdat de premie stijgt is het verstandig om je huidige zorgverzekering eens goed tegen het licht te houden en te vergelijken met andere zorgverzekeringen. De komende twee maanden zullen we je uiteraard weer op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en de hoogte van de zorgpremies. Dit doen we omdat 120 euro per jaar meer kwijt zijn aan je zorgverzekering voor de meeste studenten een hoop geld is! Zeker weten dat je niks mist? Meld je dan aan voor ons zorg alarm, dan houden wij je via de mail op de hoogte!

[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]Op dit moment kun je niet meer overstappen, vanaf midden november is het weer zover. Een zorgverzekering afsluiten als je 18 jaar oud wordt kan het hele jaar door. Ouder dan 18 jaar en wil je overstappen? We houden je graag op de hoogte. Meld je dan hier aan voor ons Zorg Alarm![/box]
Wil je weten wanneer je kunt wisselen van zorgverzekering? Meld je dan nu aan voor Zorg Alarm 

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!