Goedkoop meubels verzamelen voor je studentenkamer

Het is zover, met de sleutels op zak van je nieuwe studentenkamer ben je er helemaal klaar voor en kan je jouw studentenkamer gaan inrichten. Als student heb je natuurlijk geen groot budget klaar staan om je studentenkamer in te richten. Het is dan ook voor de meeste studenten een pré om het zo goedkoop mogelijk te houden bij de zoektocht naar meubels voor je studentenkamer. Het zo goedkoop mogelijk inrichten van je studentenkamer doe je bijvoorbeeld door alle meubels uit je zolderkamertje (bij je ouders) gewoon mee te nemen naar je nieuwe studentenkamer. Toch zijn er nog meer manieren om goedkoop meubels te scoren voor je studentenkamer.

Goedkoop meubels shoppen

Voordat je gaat starten met de zoektocht naar goedkope meubels voor je studentenkamer is het verstandig eerst eens een lijstje te maken met wat je denkt nodig te hebben aan meubels. Met alleen een bed, bureau en kast ben je er meestal nog niet helemaal. Want als je de ruimte hebt in je studentenkamer is het ook belangrijk om goed te kunnen zitten. Goedkope hoekbanken bij Woonenzo.nl kunnen je helpen om ultiem te relaxen na het harde studeren. Daarnaast zijn er op het internet veel goedkope woonwinkels te vinden met zogeheten basic-meubels, ideaal voor je studentenkamer. Meubels uit de basic-lijn zijn de meest verkochte meubels tegen een budgetprijs. Zo zorg je er dus voor dat je veel leuke nieuwe meubels kunt scoren tegen een niet al te hoge prijs.

Geen budget? Vraag eens wat rond!

Heb je heel weinig of zelfs geen budget om nieuwe meubels te kopen voor in je studentenkamer? Dan kun je er vrij eenvoudig voor zorgen dat je alsnog in een gemeubileerde kamer kunt wonen en studeren. Vraag namelijk eens rond bij familie of vrienden wat zij eventueel nog aan meubels voor je op zolder hebben staan. Je staat er soms van versteld wat je opa en oma nog aan meubels hebben staan waar ze niks mee doen en hun kleinkind graag blij mee willen maken.

Heeft niemand in je omgeving meubels voor je? Ook dan is er een manier om gratis aan meubels te komen. Er zijn op Facebook namelijk veel gratis weggeefgroepen waar je allerlei meubels voorbij ziet komen voor helemaal niks. Je moet dan natuurlijk wel zelf in de gelegenheid zijn de meubels op te halen. Om ervoor te zorgen dat je niet te ver hoeft te sjouwen met de meubels is het handig om je aan te sluiten bij de weggeefgroepen in de stad waar je straks in je nieuwe studentenkamer gaat wonen.

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!