Nu ook Ziggo Sport Totaal bij KPN

Als 18 jarige man bestaat een groot deel van je televisiekijken waarschijnlijk uit sport kijken. Als je nu een KPN abonnement hebt zal je een kleine wijziging gezien hebben op je Sport1-zender. Nadat vorige week XS4ALL de naam van Sport1 heeft veranderd in Ziggo Sport Totaal is nu namelijk ook KPN overstag gegaan. De sportzender heet sinds november al Ziggo Sport Totaal, toen mediabedrijf Liberty Global dit als eigenaar besloten had. Verder is vandaag bekendgemaakt dat energieleverancier NLE zich ook gaat richten op de alles in 1-markt in Nederland.

Sport 1 wordt Ziggo Sport Totaal Kortgeleden heeft dan ook eindelijk KPN de naam veranderd naar Ziggo Sport Totaal, zowel op de tv-decoders van Interactieve TV als op de website. Ziggo en KPN zijn de grootste concurrenten op de Nederlandse alles in 1-markt. Bij alles in 1 wordt er een abonnement aangeboden met internet bellen en tv. Gisteren is ook al bekendgemaakt dat het aantal alles in 1-klanten van KPN is gestegen in 2015, waar het klantenbestand van Ziggo gedaald is.

Om te kijken of je in jouw huis gebruik kan maken van Ziggo en/of KPN kan je gebruikmaken van een alles in 1-vergelijker. De providers bieden namelijk hun diensten aan via een andere techniek. Na het invullen van jouw adresgegevens kun je internet bellen tv vergelijken, op bijvoorbeeld Overstappen.nl.

Energie en alles in 1 combinatie Als eerste energieleverancier wil de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) zowel energiecontracten als alles in 1 abonnementen aanbieden. Momenteel wordt de alles in 1 dienst nog getest, in het najaar moet het beschikbaar zijn. Het is niet nodig om je energiecontract bij NLE te hebben om gebruik te kunnen maken van de andere dienst.

Wil je zowel energie als alles in 1 vergelijken? Dan heb je behalve de eerdergenoemde website Overstappen.nl ook een vergelijkingswebsite voor energie en internet bellen tv zoals www.EasySwitch.nl. Met behulp van een aantal handige filters kan je direct overstappen naar het abonnement wat precies bij jou past!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!