Meld je aan voor een studentenkamer!

Een geschikte studentenkamer vinden kan tegenwoordig best een hele opgave zijn. Natuurlijk zijn er allerlei manieren om een studentenkamer te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een briefje bij de lokale supermarkt of door je hulpvraag op je socials te zetten. Toch is de manier met de grootste slagingskans in de zoektocht naar je ideale studentenkamer nog altijd het aanmelden bij verschillende kamersites.

Aanmelden bij kamersites

Om je aan te melden bij verschillende kamersites hoef je nog geen concrete plannen te hebben om binnenkort het ouderlijk huis te verlaten. Je doet er juist goed aan om dit ver van tevoren te regelen, omdat er vaak lange wachtrijen zijn voor studentenkamers. Het kan dus wel even duren voordat je in aanmerking komt voor een kamer of huurhuis. Wij raden dan ook iedereen aan om vanaf de dag dat je 18 jaar oud bent geworden je in te schrijven bij verschillende kamersites om zo je kansen op een studentenkamer te vergroten.

Kamersites en woningplatforms 
HuurzoneKamer zoeken
EsteonKamer zoeken
Direct WonenKamer zoeken
KamernetKamer zoeken
HuurstuntKamer zoeken

Om je wat op weg te helpen hebben we een aantal betrouwbare kamersites voor je geselecteerd. Het aanmelden bij een kamersite is in veel gevallen gratis en verplicht je tot niets. Wel kan het zo zijn dat ze vragen om een kleine vergoeding als je zoektocht serieuzer wordt. Dit is standaard omdat de mensen achter de kamersite voor je aan de slag gaan om je ideale studentenkamer te vinden.

Wist je dat de meeste studenten hun kamer vinden via kamersites. Het spreekt het voor zich dat jezelf aanmelden bij meerdere kamersites je succeskans vergroot!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!