Geld verdienen, zonder de deur uit te gaan!

Voor veel studenten blijft het lastig om financieel het einde van de maand te halen. Want als student ben je al snel veel geld kwijt aan huisvesting, verzekeringen en al het andere dat studenten belangrijk vinden. Erg lastig als je aan het einde van de maand niets anders kunt doen dan jezelf thuis te vermaken. Nu komen ook nog eens de feestdagen er aan en die zijn voor iedereen, dus ook studenten, erg duur! 

Voor alle luie (of slimme) studenten onder ons die geen zin hebben om het huis uit te gaan om geld te gaan verdienen hebben we wat thuisverdientips op een rijtje gezet. Zodat je met een gerust hart de aankomende feestdagen tegemoet kunt gaan.

1. Verkoop alles wat je niet nodig hebt

Kijk eens om je heen, er staan vast aardig wat spullen waar je niks meer mee doet. Maak het jezelf gemakkelijk en verkoop die handel nog voordat het uit de mode is. Het meest verkochte op Marktplaats zijn meubels, kleding en elektronica. Wanneer je een modebewuste student bent heb je vast nog wel wat oude kleding en/of elektronica in een la liggen die nog best verkoopbaar zijn.

2. Vind een oppashuis

Er gaat altijd wel iemand op vakantie in je directe omgeving en die zijn vast op zoek naar iemand die op hun huis wil passen. Het enige wat je hoeft te doen is te zorgen dat de huisdieren en/of planten in leven blijven. Daarnaast kun je jezelf vast goed vermaken met Netflix en gamen in het huis waar je op past. Vergeet voor de thuiskomst van het gezin niet het huis op te ruimen, wel zo netjes.

3. Vul enquêtes in voor geld

De mening van een student is voor veel marketingbureaus goud waard. Dus waar wacht je nog op en meld je aan voor het invullen van enquêtes. Relaxt van achter je computer of tablet geld verdienen voor het geven van je mening. Rijk word je er niet van, toch is het erg populair onder jongeren en studenten. Het is de meest eenvoudige manier om een extra zakcentje te verdienen.

Enquêtebureaus Meld je aan
GFK Panel> Word panellid
OpinieLand> Word panellid
PanelClix> Word panellid
Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!