De leukste trends van iPhone hoesjes voor studenten!

Een iPhone is alles behalve de goedkoopste smartphone die op dit moment te koop is. Het is daarom verstandig om je iPhone goed te beschermen tegen vallen of stoten, want hij is sneller beschadigd dan je denkt. De iPhone’s van tegenwoordig zijn namelijk helemaal van glas en na een val snel stuk. Nu kan je er voor kiezen om je iPhone niet te laten vallen, maar het is beter hem te beschermen met een hoesje. Mocht je dan je kostbare iPhone toch laten vallen dan is de kans dat hij stuk is kleiner.

Het ene iPhone hoesje is het andere niet en je moet er natuurlijk wel een beetje de blits mee maken. Om je wat op weg te helpen gaan we voor je op zoek naar de trends van dit moment. In onze zoektocht naar de leukste trends voor de iPhone gaan we op zoek naar de populairste iPhone 11 hoesjes van dit moment.

Een bookcase hoesje het meest populair

In onze zoektocht op het internet naar de populairste iPhone hoesjes kwamen we er al snel achter dat de bookcase het meest gekozen hoesje is. Met een bookcase-hoesje bescherm je een iPhone aan zowel de voor- als achterkant. Daarnaast is er in de meeste bookcase-hoesjes plaatsvoor een stuk of 3 pasjes. Wel zo makkelijk, want hierdoor kan je ervoor kiezen je portemonnee thuis te laten. Met een bookcase-hoesje van goede kwaliteit bescherm je jouw iPhone in de meeste gevallen wel voor een val uit bijvoorbeeld je broekzak. Wil je echt voor 100% bescherming gaan? Dan is een zogeheten bumper (hoesje) of etui een betere optie.

Bumper of etui om je iPhone

Met een bumper (hoesje) bescherm je jouw iPhone zoals de naam al doet vermoeden door middel van een bumper op je iPhone. Zo zorg je ervoor dat hij een val uit je broekzak overleeft. Ook een etuihoesje is een goede keuze als je voor een betere bescherming wilt gaan dan dat een bookcase-hoesje kan bieden. Wel is een bumper of etui om je iPhone op het moment niet erg populair. Het maakt je iPhone in de meeste gevallen namelijk wat groter en dus lomper. Ook is het lastiger om een leuk bumper of etui hoesje te vinden in de winkels.

De bookcase staat dus nog altijd met stip op nummer 1 en is in veel leuke designs te koop. Hij beschermt je iPhone niet optimaal, maar ziet er vaak wel erg goed uit en met de optie om pasjes op te bergen ook erg praktisch!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!