Een reisverzekering met werelddekking als bagage

Studeren, een bijbaantje om de eindjes aan elkaar te knopen en het onvermijdelijke lol maken met je studiegenoten; het leven van een student is een druk bestaan. Die jarenlange overvolle agenda, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Heb je het verlossende telefoontje gehad dat je geslaagd bent? Dan is het tijd om nieuwe plannen te maken. En wat is er nu leuker dan een wereldreis maken om alle stress van je af te laten glijden en te ontsnappen aan de vier muren van jouw studentenkamer. Het enige wat je nodig hebt om de wereld zorgeloos te ontdekken is je paspoort en een reisverzekering met werelddekking.

Van je studieboeken naar je bucketlist

Wat jouw reisdoel ook is, een uitgebreide zomerreis is altijd een goed idee. Of je jouw wereldreis nu tot in de puntjes gepland hebt of op de bonnefooi naar verre oorden trekt, via je reisverzekering met werelddekking ben je overal ter wereld gewoon goed verzekerd. Leer nieuwe talen, ontdek onbekende culturen of zet je als vrijwilliger in om anderen te helpen; reizen levert je ervaringen op om nooit meer te vergeten. En dankzij je reisverzekering kun je die ervaringen, waar ook ter wereld, een leven lang blijven koesteren.

Reisverzekering met werelddekking: 24/7 verzekerd

Een reisverzekering met werelddekking vergoedt schade tijdens jouw reis. Diefstal, een ongeval, beschadigde bagage; zeker aan de andere kant van de wereld kan een ongelukje vervelende gevolgen hebben. Via je verzekering ben je voor je het weet weer onderweg. Je kunt namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op ondersteuning van een professionele hulpcentrale. Daarnaast kun je naar hartenlust de onderwaterwereld ontdekken of genieten van besneeuwde bergtoppen; onderwater- en wintersporten zijn namelijk standaard opgenomen in de dekking van je reisverzekering.

Laat al je zorgen thuis

Net als voor je examens geldt ook voor een wereldreis: een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dus dat je klaar bent voor deze spannende tijd. Maak voordat je vertrekt een duidelijke planning, vraag – als dat nodig is – een visum of werkvergunning aan, boek je tickets en prop alles wat je nodig hebt in je backpack. Met een reisverzekering met werelddekking laat je zestig dagen achter elkaar al je zorgen thuis. Dus waar wacht je nog op? Maak je droom waar, kies voor vrijheid en geniet van het leven; dít is jouw moment!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!