Dit zijn de beste high-end smartphones van dit moment

De meeste studenten hebben een niet zo’n heel groot budget, maar willen toch voor de beste smartphone gaan. Eén van de nieuwste modellen gaat altijd wat langer mee en je bent daarnaast ook langer verzekerd van software updates. Wat wel zo handig is want als student zijnde trek je het (onveilige) internet helemaal leeg. Nu kan je als student gaan voor een budget smartphone, omdat je budget dit toelaat. Toch kiezen de meeste studenten in combinatie met een abonnement voor een zogeheten high-end smartphone. Een high-end smartphone is het beste en nieuwste model van een bepaald merk dat op dat moment te verkrijgen is. Je bent met een high-end smartphone verzekerd van de beste specificaties die er op dat moment zijn.

Dit is de top 3 van high-end smartphones
  1. iPhone XS is toch wel de beste smartphone van dit moment. Met het randloze design kun je het 5,8 inch-scherm optimaal benutten. Achterop vind je een dubbele camera die de mooiste plaatjes schiet. Dit komt niet alleen door het aantal megapixels van de iPhone XS, maar ook zeker door de software die de iPhone XS voor het maken van foto’s in zich heeft. Daarnaast draaien alle apps uit de app store als een zonnetje door de krachtige A12-chip die in het toestel zit.
  2. Samsung Galaxy S10 is een stuk goedkoper dan de nummer 1 in dit lijstje en heeft de beste hardware van het moment. Zeker het overwegen waard dus als je niet zo gehecht bent aan het merk Apple. De S10 heeft niet alleen een hele goede camera, maar ook een vingerafdrukscanner onder het scherm en hij draait op de nieuwste Android.
  3. Google Pixel 3 XL is een wat groter toestel, dus daar moet je van houden. Ben je een liefhebber van het maken van foto’s met weinig licht? Dan zit je met dit toestel goed, want daar blinkt de Pixel 3 XL namelijk in uit. Daarnaast ben je met een Google smartphone altijd verzekerd van de nieuwste software updates en er zit op dit toestel zelfs een basisversie van Android, dit zorgt ervoor dat hij razend snel is.

Ben je eruit welk high-end toestel het gaat worden? Zorg er dan voor dat je jouw nieuwe smartphone goed beschermt met bijvoorbeeld een hoesje van iphone-cases.nl. Want een goed hoesje is de beste telefoonverzekering die je kunt hebben voor je high-end smartphone.

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!