Check je deal en verkoop je oude studieboeken!

verkoop studieboeken

Je kent het vast wel, klaar met je opleiding of studie en al je studieboeken liggen onder je bed te verstoffen. Zonde, want studieboeken zijn ook na je studie nog geld waard! Wie weet heb ook jij dus wel een potentiële goudmijn aan oude boeken liggen. Wacht niet te lang met de verkoop, want hoe ouder de boeken hoe minder waard ze zijn.

Studieboeken verkopen

Heb je nog gebruikte studieboeken liggen en zien ze er redelijk uit? Dan zijn je studieboeken waarschijnlijk nog best wat geld waard. Veel oud-studenten zien er tegenop om hun oude boeken te verkopen. Het kan namelijk best een gedoe zijn om ze op Marktplaats te moeten zetten of een verkoopadvertentie te maken die je kunt ophangen op school. Er is tegenwoordig een eenvoudigere manier om je oude boeken te verkopen, namelijk via Studystore.nl.

Het grote voordeel van de verkoop van je studieboeken aan Studystore is natuurlijk dat je al jouw studieboeken aan één partij kunt verkopen. Geen gedoe met lastige vragen op Marktplaats en mensen die niet op komen dagen bij de verkoopafspraak. Daarnaast zie je na de waardebepaling direct wat je boeken nog waard zijn en ontvang je na het versturen van je verkochte boeken binnen 7 dagen je geld!

Scan je studieboeken en check de waarde

Het verkopen van studieboeken via Studystore kan echt iedereen. Zo werkt het:

  1. Ga naar de website van Studystore en klik bovenaan de pagina op “boeken verkopen”.
  2. Scan de barcode van de boeken met je mobiele telefoon of voer handmatig de artikelnummers (ISBN) in.
  3. Zie direct wat je boeken waard zijn en hoe de verkoop verder in zijn werk gaat.

In 3 simpele stappen weet je dus direct wat je oude studieboeken waard zijn. Wacht niet te lang, want de leeftijd van je studieboeken kan invloed hebben op de waarde ervan.

Verkoopvoorwaarde

Let op studieboeken met gescheurde pagina’s, missende bijlages en andere significante schade kunnen niet verkocht worden aan Studystore. Hiervoor kan je altijd andere verkoopkanalen proberen of lever ze in bij het oud papier.

Regel het vandaag nog: Scan je boeken, check je deal en verkoop al je oude studieboeken aan Studystore.nl!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!