3 dingen die je moet regelen voor 1 januari 2023!

2023

Net als iedereen ben je vast al druk met alles klaarmaken voor de feestdagen en oudejaarsavond. Traditiegetrouw is dit het moment om terug te blikken op de hoogtepunten van 2022. Toch wil ik hier niet te veel aandacht aan besteden. Er zijn namelijk een aantal dingen die je zou moeten regelen nog voordat je goede voornemens van start gaan op 1 januari 2023. Regel je deze drie dingen vandaag nog dan profiteer je van de voordelen in 2023!

Meld je aan bij woningplatforms en kamersites

Ben je plan om in 2023 op jezelf te gaan wonen? Dan moet je jezelf nu al inschrijven bij zoveel mogelijk kamersites en woningplatforms. Er staan nog altijd enorm lange wachtrijen voor een studentenkamer of huurhuisje. Vergeet ook niet jezelf aan te melden bij de lokale woningbouwvereniging. Het aanmelden is meestal gratis of kost slechts een paar euro. Wacht niet tot 2023 en regel vandaag nog dat je ingeschreven staat.

Kamersites en woningplatforms
HuurzoneKamer zoeken
HuurstuntKamer zoeken
Direct WonenKamer zoeken
EsteonKamer zoeken
KamernetKamer zoeken

Kies een nieuwe zorgverzekering voor 2023

Dat je op dit moment kunt overstappen van zorgverzekering weet je waarschijnlijk al. We worden namelijk dood gegooid met tv-reclames en online spotjes van zorgverzekeraars. Dit komt doordat je alleen tussen 12 november en 31 december kunt overstappen van zorgverzekering. Ieder jaar verandert er een hoop en zo ook de voorwaarden van je zorgverzekering. Je doet er goed aan om juist nu even te controleren of je huidige zorgverzekering nog bij je zorgwensen past voor 2023. Moeilijk is het niet en overstappen is in een paar klikken geregeld. Kies je voor een nieuwe zorgverzekering? Dan wordt je oude zorgverzekering automatisch opgezegd. Wel zo handig.

Meest gekozen zorgverzekering
FBTO126,95 Bekijken
UnitedConsumers VGZ127,45Bekijken
Univé127,45Bekijken
Dit overzicht is met zorg samengesteld. Bij de getoonde zorgpremie is er vanuit gegaan dat er gekozen wordt voor een standaard eigen risico van € 385,-. Een hoger eigen risico betekend een lagere zorgpremie.

Shop je kerstaankopen en spaar punten

Wist je dat er spaarprogramma’s zijn waar je punten kunt sparen met al je online aankopen? Deze punten kan je hierna inruilen voor cadeaubonnen of cash geld. Juist nu je druk bent met online shoppen kan je flink verdienen door je aankopen te doen via zo’n spaarprogramma. Aanmelden kost je niks en verplicht je tot niks. In mijn ogen heeft het alleen maar voordelen!

Spaarprogramma'sAanmeldbonusMeld je aan
EuroClix€ 1,95> Gratis aanmelden
DoublePoints€ 1,00> Gratis aanmelden
ZinnGeldCadeaubon> Gratis aanmelden
GekkenGoud€ 1,00> Gratis aanmelden

Bedankt en tot 2023!

Na het lezen van dit artikel ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Je hebt vast al mooie plannen en ik hoop dat in 2023 al je dromen uitkomen. Bedankt voor je steun, het lezen en delen van alle blogs die ik heb mogen schrijven op 18ennu.nl. Fijne feestdagen en een fantastisch 2023 gewenst!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!