Tanken met korting!

Bespaar tot 270 euro per jaar op je tankkosten, want studeren is al duur genoeg. Studenten hebben het zwaar. Alles wordt steeds duurder en ook de studiefinanciering blijft maar een onzeker iets.. Besparen op je kosten is tegenwoordig de beste manier om je financiële situatie gezond te houden.

UnitedConsumers is een bedrijf dat zich bezighoudt met het aanbieden van (collectieve) kortingen op je energiekosten, verzekeringen, tankkosten en een te hoge telefoonrekening. Erg handig dus en een ideale manier om als student eens flink te besparen op je basisbehoefte.

Tanken met korting, tot 6 cent korting per liter benzine, diesel en LPG. Een mooie besparing op de veel te hoge benzineprijzen van de laatste tijd. Om gebruik te kunnen maken van korting op je tankkosten heb je een tankkaart nodig, deze kun je gratis aanvragen bij UnitedConsumers. De besparing op het tanken wordt verrekend op je tankkaart en kun je inzien via je persoonlijke kortingsoverzicht. Binnen je persoonlijke kortingsoverzicht kun je vervolgens je opgespaarde bedrag laten uitkeren op je eigen rekening.

Vraag een tankkaart aan en tank met korting!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!