Ruim 10 euro per maand meer kwijt aan je zorgverzekering in 2019!

Helaas, ook volgend jaar gaat de premie van je zorgverzekering weer flink omhoog. Volgens de berekeningen van het kabinet gaat de zorgpremie volgend jaar namelijk met ruim 10 euro per maand omhoog. Hoeveel jouw zorgverzekering precies duurder wordt moet je zorgverzekeraar net als alle andere bekend maken voor 12 november 2018. In de periode van 12 november 2018 tot 1 januari 2019 kun je weer overstappen van zorgverzekering en is het verstandig om je huidige zorgverzekering te vergelijken. Want past je huidige zorgverzekering nog wel bij je en/of ben je nog wel bereid om zoveel te betalen voor je zorgpremie?

Omdat de premie stijgt is het verstandig om je huidige zorgverzekering eens goed tegen het licht te houden en te vergelijken met andere zorgverzekeringen. De komende maanden zullen we je uiteraard weer op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en de hoogte van de zorgpremies. Dit doen we omdat 120 euro per jaar meer kwijt zijn aan je zorgverzekering voor de meeste studenten een hoop geld is! Zeker weten dat je niks mist? Meld je dan aan voor ons zorg alarm, dan houden wij je via de mail op de hoogte!

Het is zover, op dit moment mag je weer overstappen van zorgverzekering. Dit kan namelijk in de periode van 12 november t/m 31 december. Ben je het ook zo zat om teveel geld te betalen voor je zorgverzekering? Vergelijk dan zelf de meest gekozen zorgverzekeringen en stap vandaag nog over!

Bekijk hier de zorgpremies voor 2019 of lees hier hoe je kunt overstappen van zorgverzekering.

Wil je weten wanneer je kunt wisselen van zorgverzekering? Meld je dan nu aan voor Zorg Alarm