Het is zover, bespaar op je zorgverzekering in 2018!

Ben je het ook zo zat dat je veel te veel geld kwijt bent aan je zorgverzekering iedere maand? Dan hebben wij de oplossing voor je, want gemiddeld kan ook jij € 150,- besparen op je zorgverzekering in 2018.

[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]Het is zover, je kunt weer overstappen van zorgverzekering. Overstappen kan nog tot 1 januari 2020, dus regel het vandaag nog. Let op! Het kan zijn dat de pagina die je nu bekijkt niet meer helemaal up-to-date is. Benieuwd naar de zorgpremies voor 2020? Bekijk alle zorgpremies hier en stap direct over. [/box]

Ieder jaar tussen 13 november en 31 december kan je overstappen op een andere zorgverzekering. Omdat er ieder jaar veel verandert binnen het pakket wat je nu hebt betaal je waarschijnlijk veel voor de zorg die je helemaal niet gebruikt of nodig gaat hebben. Je betaalt veel te veel, voor wat je uiteindelijk toch niet gebruikt.

1. Ga op zoek naar een nieuwe zorgverzekering. 

Zoek niet verder, want dit zijn de meest gekozen zorgverzekeringen voor 2018.

Meest gekozen zorgverzekering  
FBTO126,95 Bekijken
UnitedConsumers VGZ127,45Bekijken
Univé127,45Bekijken
Dit overzicht is met zorg samengesteld. Bij de getoonde zorgpremie is er vanuit gegaan dat er gekozen wordt voor een standaard eigen risico van € 385,-. Een hoger eigen risico betekend een lagere zorgpremie.

Benieuwd naar alle zorgpremies voor 2018? Bekijk alle zorgpremies hier en stap direct over.

2. Kies een pakket en vul je gegevens in.

Nadat je een zorgverzekering hebt aangeklikt kies je het pakket dat het beste bij je past, in de meeste gevallen een jongeren- of studentenpakket. Je betaalt dan alleen voor wat jij als student waarschijnlijk nodig gaat hebben.

3. Maak je overstap compleet!

Je bent vanaf 1 januari 2018 in het bezit van een nieuwe zorgverzekering. Je gaat volgend jaar een hoop besparen op je zorgkosten, dus dat betekent meer geld voor de dingen die jij echt belangrijk vindt. Deel dit bericht met je vrienden en laat ze mee profiteren!

Vergelijk je zorgverzekering eens goed, want er valt veel te besparen op je zorgverzekering in 2018!

Benieuwd naar alle zorgpremies voor 2018? Bekijk alle zorgpremies hier en stap direct over.

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!