Hoera geslaagd! 5 te gekke cadeautips.

De examens zitten er voor de meesten al grotendeels op en het grote wachten is begonnen. Binnenkort krijg je als het goed is te horen dat je geslaagd bent! Geslaagd zijn voor je examens is niet zomaar iets. Dat moet natuurlijk gevierd worden en bij elk feestje horen uiteraard cadeaus. Maar wat vraag je als cadeau wanneer je geslaagd bent of beter nog wat geef je een geslaagde student voor het halen van zijn eindexamen? Wij zochten het voor je uit en hebben de 5 leukste cadeautips voor je op een rijtje gezet. Zodat jij straks aankomt met een geslaagd cadeau!

  1. Iets om te relaxen. Voor iedereen is het doen van eindexamen een hele stressvolle periode. Een beautypakket om lekker mee te relaxen is daarom altijd welkom.
  2. Sieraden doen het altijd goed. Slagen is natuurlijk een grote mijlpijl en daar hoort een mooi aandenken bij. Een sieraad is daarom het ideale cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met jaartal van My Jewellery of een mooi horloge, omdat de tijd van studeren nu achter de geslaagde ligt.
  3. Geslaagd artikelen. Het klinkt een beetje afgezaagd, maar een leuke vlag met geslaagd en slingers blijven altijd leuk. Via internet zijn er een hele hoop geslaagd-artikelen te vinden die je cadeau zou kunnen doen.
  4. Iets lekkers. Het maakt eigenlijk niet uit of je iets lekkers bakt of in de winkel koopt. Taart doet het altijd goed op een “hoera geslaagd” feestje. Vind je een taart kopen te makkelijk, bak dan zelf bijvoorbeeld brownies of bak een cake.
  5. Fotoboek vol herinneringen. Heb je samen met de geslaagde gestudeerd dan is niks leuker dan een fotoboek(je) te krijgen vol met herinneringen aan jullie studententijd samen. Er zit wat werk in en dat is het zeker waard, want je bent er van verzekerd dat je de geslaagde ermee gaat verassen.

We hopen dat deze 5 cadeautips voor een geslaagd cadeau je gaan helpen om het feestje van de geslaagde onvergetelijk te maken. Het studeren zit er voor nu even op, het is tijd om feest te vieren en te gaan genieten. Na de zomer hoef je pas weer na te denken over je vervolg studie of misschien ga je binnenkort al aan het werk. Namens ons in ieder geval gefeliciteerd geslaagde!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!