Hierom moet ook jij je nu al inschrijven bij kamersites!

kamersites

Wist je dat er nog altijd lange rijen zijn voor studentenkamers? Dit betekent dat het wel even kan duren voordat je in aanmerking komt voor een kamer. Daarom is het verstandig om je nu al in te schrijven bij verschillende kamersites. Hiervoor hoef je niet nu al van plan te zijn om het ouderlijk huis te verlaten. Juist omdat er lange wachtrijen zijn is het verstandig om nu al virtueel in de wachtrij te gaan staan voor je toekomstige studentenkamer. Schrijf je vandaag nog in bij verschillende kamersites.

Kamersites en woningplatforms 
HuurzoneKamer zoeken
EsteonKamer zoeken
Direct WonenKamer zoeken
KamernetKamer zoeken
HuurstuntKamer zoeken
Waarom aanmelden voor een studentenkamer?

Er zijn in Nederland nou eenmaal meer studenten dan studentenkamers. Dit zorgt ervoor dat in bijna alle studentensteden lange wachtrijen zijn voor kamers en huurhuisjes. Daarom kiezen de meeste jongeren vanaf het moment dat ze 18 jaar zijn geworden om zich direct in te schrijven bij kamersites. Na het aanmelden kan je niet alleen het huidige kameraanbod zien, maar je ook inschrijven bij verschillende virtuele wachtrijen voor een kamer in je geliefde studentenstad.

Betrouwbare kamersites

Om je wat op weg te helpen hebben we een aantal betrouwbare kamersites voor je op een rijtje gezet. Er zijn namelijk een hoop malafide verhuurders die uit zijn op de centen van studenten. Ze zien studenten als een makkelijke prooi, omdat ze meestal nog onwetend zijn op de huizenmarkt. Het is dan ook zeker aan te raden om jezelf in te schrijven bij een betrouwbare kamersite en er bewust voor te kiezen om niet op zoek te gaan naar een studentenkamer via bijvoorbeeld marktplaats.

Wat ook nog wel eens wil helpen is om je “vraag naar een kamer” te delen op je sociale media. Misschien heb je wel iemand in je vriendengroep die een betrouwbare verhuurder kent met een beschikbare studentenkamer!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!