Het beste idee van.. studenten!

Een maand geleden vroeg de ING iedereen met een gouden business idee deze op te sturen via Villa Pecunia. Zodat studenten hun gouden idee (samen met mensen van de ING) vorm konden gaan geven en vervolgens op de markt konden brengen.

Inmiddels heeft de ING de 10 beste Jumpstart ideeën uitgekozen en zijn zij uitgenodigd om een echte pitchtraining bij te wonen, gegeven door Ally van der Boon van Fuel Up. Ally van der Boon is een echte professional en kent de kneepjes van het vak. De studenten leren tijdens deze pitchtraining hoe ze hun idee of product goed kunnen presenteren voor de jury. Want goed voor de dag komen bij de jury is belangrijk, alleen al omdat de jury de winnaars zal bepalen.

http://www.youtube.com/watch?v=JWhbbsHcR8E

En de winnaar is.. 19 augustus is het zover en zal de jury de knoop doorhakken en worden de twee beste ideeën gekozen en gekroond. Naast de twee winnaars wordt er nog een wildcard gegeven aan het gouden idee met de meeste stemmen via Facebook. Benieuwd naar welke drie ideeën er doorgaan voor een wildcard? Vanaf 26 augustus staan ze online en kun je stemmen op het gouden business idee!

>Volg de Jumpstart kandidaten via Facebook 

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!