Goedkoop je telefoon verzekeren met een hoesje!

We twijfelen er allemaal over na de aankoop van een nieuwe smartphone, wel of geen hoesje ervoor kopen? Het staat namelijk niet altijd even sexy zo’n hoesje om je smartphone. Toch kiezen veel mensen wel voor een hoesje om hun nieuwe toestel, simpelweg omdat het je nieuwe aanwinst beschermt tegen krasjes of erger een val uit je broekzak. Om je voor eens en altijd over de streep te trekken en te kiezen voor een hoesje hebben we de voordelen van een smartphonehoesje voor je op een rijtje gezet:

1. Bescherm je smartphone met een hoesje

Het is misschien een beetje een open deur, maar een smartphonehoesje beschermt je telefoon tegen krassen of bij een val. Toch beschermen niet alle hoesjes je smartphone even goed. Er zijn bijvoorbeeld een hoop Apple Iphone hoesjes op de markt, maar niet al deze hoesjes beschermen je smartphone tegen een val uit je broekzak. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een zogeheten bumper. Met een bumperhoesje om je telefoon bescherm je deze het beste tegen vallen of stoten.

2. Maak je telefoon uniek

Naast dat een hoesje je smartphone beschermt tegen vallen of krasjes op de achterkant maak je met een hoesje jouw telefoon ook nog eens uniek. Je kunt namelijk uit veel verschillende kleuren en printen kiezen. Naast de keuze uit meer dan honderd verschillende afbeeldingen kan je er ook voor kiezen zelf een hoesje te ontwerpen. Zo kan je jouw hoesje voorzien van een foto van je lover, huisdier of zelf gemaakte citytrip foto.

3. Goedkoper dan een verzekering!

Een hoesje om je smartphone bespaart je ook nog eens een hoop geld, want het is goedkoper dan een smartphoneverzekering. Een verzekering voor je telefoon kost je al snel een paar euro per maand. Dit terwijl je al een goed beschermhoesje hebt voor nog geen 20 euro. Met een goed beschermend hoesje zorg je ervoor dat een smartphoneverzekering in veel gevallen overbodig is.

Al met al zitten er dus een hoop voordelen aan een hoesje om je nieuwe smartphone. Nog niet helemaal overtuigd van een hoesje? Denk er dan eens over na hoe vaak je oude telefoon is gevallen het afgelopen jaar. Nu wel overtuigd? Op internet zijn een hoop webshops te vinden met de leukste hoesjes voor je smartphone.

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!