Eenvoudig je studieboeken bestellen

Studeren is voor veel studenten een dure grap, want bij het volgen van een studie komt een hoop kijken en alles kost geld. Naast collegegeld ben je namelijk ook geld kwijt aan studieboeken en studiespullen. Het bij elkaar zoeken van de juiste studieboeken en spullen is een vak apart en kost veel tijd. Er is een simpele oplossing waarover je vast wel gehoord hebt op school, namelijk Studystore.

Studystore maakt de zoektocht naar de juiste studieboeken heel eenvoudig, simpelweg omdat ze je boekenlijst al voor je klaar hebben staan. Het enige wat je hoeft te doen is je opleiding of pakketnummer in te vullen en je bent klaar om al je benodigde boeken te bestellen. Het is vervolgens aan jezelf of dit nieuwe studieboeken worden of tweedehands studieboeken. Want ook tweedehands studieboeken zijn te koop bij Studystore met het kopen van tweedehands studieboeken bespaar je al snel een hoop geld. Met het geld dat je bespaart kun je vervolgens handige studiespullen bestellen, zodat je helemaal klaar bent voor je nieuwe studie.

Tot 10% korting op je studieboeken

Studieboeken en studiespullen bestellen bij Studystore niet alleen eenvoudig, maar ook voordelig. Zo profiteer je op alle Nederlandse studieboeken standaard van 5% korting en op alle buitenlandse studieboeken 10% korting. Bovendien wordt je bestelling vanaf 2 artikelen gratis verzonden, maar daar zit je al snel aan. 

Benieuwd of je alle benodigde studieboeken en studiespullen in huis hebt? Check het zelf op de website van Studystore!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!