Een klein idee, een groot succes!

ING wordt inmiddels overspoeld met gouden studentenideeën, op hun platform Villa Pecunia. Heb jij je gouden idee nog steeds niet ingezonden? Omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe je jouw gouden idee moet vormgeven en/of beschrijven? Dan geven we je graag met wat handige tips en voorbeelden een duwtje in de juiste richting. Het zou toch zonde zijn als je geen gebruikt maakt van de vliegende start die de ING studenten biedt?

Om je een beetje op weg te helpen met je gouden idee geven we je hieronder wat tips en succesverhalen voor jouw gouden idee.

1. Ontdek de vele studentenproblemen. Ga eens bij andere studenten na wat hun studentenproblemen zijn. Is er iets wat hun irriteert of waar ze maandelijks tegenaan lopen? Dan zou dit wel eens het begin kunnen zijn van jouw gouden idee.

http://youtu.be/ojWKxrJXt6g

2. Denk er goed over na, maar zeker niet te lang! Veel studenten maken de fout dat ze nooit aan de slag gaan met hun gouden idee. Er wordt dan veel over gepraat onder vrienden en familie, maar starten gebeurt meestal niet. Start bijvoorbeeld door jouw gouden idee te delen met ING Jumpstart.

3. Velen gingen je voor, gebruik het als inspiratie. Er zijn veel studenten die je voor gingen en hun eigen bedrijfje zijn gestart. Luister eens naar hun verhalen en laat je inspireren door hun verhalen. Zo kun je er voor zorgen dat je niet dezelfde fouten maakt en sneller van je bedrijfje een succes maakt. Etienne, Video Reporter van ING ging bij Rogier en Hugo (oprichters van Studentenwerk) langs en vroeg naar hun verhaal. Check hoe hun eenvoudige idee uitgegroeid is tot een groot succes!

http://youtu.be/GTEBovxn2XI

Meedoen! Helemaal enthousiast en wil je mee doen met ING Jumpstart? Meld je dan nu aan via Villa Pecunia. Hetgeen wat je nu nog rest is jouw gouden business idee omschrijven in maximaal 500 woorden, moet lukken toch? DEZE ACTIE LOOPT NIET MEER!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!