Studenten App

Alles wat voor studenten belangrijk is in één app, wel zo handig!

Met hulp van de Studenten App blijf je niet alleen op de hoogte van het laatste studentennieuws, maar we houden je ook op de hoogte wanneer de studiefinanciering en zorgtoeslag op je rekening staan. Daarnaast tellen we ook de dagen voor je af wanneer je loon weer wordt uitbetaald. Alles wat voor studenten belangrijk is in één app, wel zo handig!

Het aftellen naar de volgende betaaldata studiefinanciering en zorgtoeslag gaat helemaal automatisch. Wil je dat we je ook op de hoogte houden van de uitbetaling van je salaris? Dan stel je dit eenvoudig zelf in via het menu in de Studenten App.

Naast het bijhouden van de belangrijkste betaaldata voor studenten houden we je ook op de hoogste van het laatste studentennieuws en ov-updates. Even vergeten wanneer je week- of weekendabonnement precies geldig is? Ook dit check je eenvoudig in de kalender van de Studenten App.

Alle informatie die gebruikt wordt in de Studenten App is afkomstig van de jongerenwebsite www.18ennu.nl. De Studenten App is dan ook een onderdeel van 18ennu.nl.

Let op: het kan per bank verschillende wanneer het geld precies op je rekening staat. In de meeste gevallen staat het na 12.00 uur gewoon op je bankrekening.

Op dit moment is de Studenten App alleen beschikbaar in de Google Play store, Android dus.

Download hem nu, de Studenten App!

Screenshots van de Studenten App

    

Vond je deze informatie nuttig? Deel hem op social media en spread the word!