Studenten verdienen bij als panellid

bijverdienen als panellid

We kennen allemaal wel die ene vriend die overal een mening over heeft. Deze geeft hij meestal ongevraagd, maar is waardevoller dan je denkt. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven op zoek naar studenten met een mening. Met je mening kan je zelfs geld verdienen als je het goed aanpakt. Online zijn er verschillende websites te vinden waar ook jij je kunt aanmelden als panellid. Onder jongeren en studenten wordt het bijverdienen als panellid dan ook steeds populairder.

Waar kan ik mij aanmelden?

Om in aanmerking te komen voor het invullen van enquêtes moet je jezelf eerst aanmelden bij verschillende enquêtewebsites. Deze websites regelen de communicatie tussen jou als panellid en grote bedrijven als Coca-Cola en Amazon. Zij zorgen ervoor dat je vragenlijsten krijgt om in te vullen en regelen vervolgens de uitbetaling. Het inschrijven bij enquêtewebsites is gratis en verplicht je tot helemaal niks.

Enquêtebureaus Meld je aan
GFK Panel> Word panellid
OpinieLand> Word panellid
PanelClix> Word panellid
Zo verdien je geld als panellid

Het zit zo: Grote bedrijven als Apple, Samsung, KPN en Nike besteden jaarlijks veel geld aan het ontwikkelen van (nieuwe) producten. De mening van consumenten is daarbij voor bedrijven erg belangrijk, eigenlijk zelfs onmisbaar. Bedrijven zijn benieuwd hoe je denkt over hun televisieprogramma’s, reclamespotjes, nieuwe producten of websites. Ze zijn zo benieuwd dat bedrijven je willen betalen voor jouw mening. Je kunt dus echt geld verdienen met het geven van je mening!

Het leuke aan het invullen van enquêtes en het geven van je mening is dus dat het iets oplevert. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt met betrouwbare enquêtewebsites die soms wel tot 10 euro betalen per ingevulde vragenlijst. De gemiddelde vergoeding per enquête ligt eerlijk gezegd wel wat lager. Toch kan je met het invullen van vragenlijstjes leuk bijverdienen als student.

Hoeveel kan ik verdienen met enquêtes invullen?

Hoeveel je kunt verdienen met het invullen van vragenlijsten hangt helemaal af van de tijd die je erin steekt. Wie zich aanmeldt bij meerdere enquêtewebsites krijgt soms per dag meerdere enquêtes om in te vullen. Hoe meer je er invult hoe meer je verdient, zo simpel is het. Wie zich aanmeldt bij alle genoemde enquêtebureaus kan zomaar 150 tot 400 euro per maand verdienen.

Aanmelden kan al wanneer je 16 jaar of ouder bent. Toch begint het echte verdienen pas wanneer je 18 jaar of ouder bent. Dit komt doordat de mening van een volwassen iemand meer waard is dan die van een tiener. Aanmelden is sowieso vrijblijvend en verplicht je tot helemaal niks!

Enquêtebureaus Meld je aan
GFK Panel> Word panellid
OpinieLand> Word panellid
PanelClix> Word panellid
Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!