Studenten bestellen boodschappen bij Picnic

Het grote nadeel van op jezelf wonen is toch wel dat je ouders niet meer voor je koken. Je moet zelf gaan nadenken over het avondeten en dat kan soms knap lastig zijn. Vervolgens boodschappen doen terwijl je al trek hebt is een slecht idee. Boodschappen zijn al duur genoeg en dan ga je ook nog eens veel kopen dat je eigenlijk niet nodig hebt. Een oplossing is boodschappen doen vanuit huis, zo ontloop je alle verleidingen die er zijn in een supermarkt. Tot een paar jaar geleden was online boodschappen doen en het laten bezorgen erg duur en zeker voor studenten dus niet aantrekkelijk. Gelukkig is er nu Picnic. Picnic is een app waarmee je online boodschappen kunt doen via je smartphone en deze worden vervolgens gratis thuisbezorgd.

Download nu de Picnic app en je eerste 5 euro aan boodschappen zijn gratis!

Boodschappen doen met een app vanuit je luie stoel

Ideaal, nooit meer sjouwen met je boodschappen en bestellen in een app vanuit je luie stoel. Het is dan ook één van de redenen waarom boodschappen bestellen bij Picnic ook onder studenten steeds populairder wordt. Het bespaart je niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. De bezorging is gratis en ze beschikken over een hoop budget-producten. Ook geschikt voor studenten met een klein budget dus. Probeer het eens en download de Picnic app vandaag nog.

Voordelen Picnic
  • Boodschappen doen via een app die overzichtelijk is ingericht.
  • De bezorging is gratis.
  • Ze bezorgen in een tijdvak van 20 minuten. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Ook kan je de bezorger in de gaten houden in de app op een landkaartje.
Nadelen Picnic
  • Het aanbod is niet heel groot. Waar sommige supermarkten 10 verschillende soorten zeezout verkopen, heeft Picnic er 2 in hun assortiment. Dit maakt het wel overzichtelijk in de app.
  • Het is (nog) niet mogelijk om in heel Nederland te bestellen bij Picnic.

Helemaal overtuigd of wil je het gewoon eens proberen? Download dan de Picnic app en laat ons via Facebook weten wat je van Picnic vindt.

Download nu de Picnic app en je eerste 5 euro aan boodschappen zijn gratis!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!