Masterclass: 18 jaar.. en nu?

Wat je allemaal moet regelen als je 18 jaar oud wordt lees je natuurlijk op 18ennu.nl, maar om het jongeren nog makkelijker te maken bieden wij sinds kort een echte masterclass aan. Tijdens deze anderhalf uur durende masterclass legt een medewerker van 18ennu.nl uit wat er allemaal precies komt kijken bij het volwassen worden. Aan de hand van een interactieve presentatie krijgen de jongeren verschillende handvatten aangereikt om het 18 worden te vergemakkelijken. Want naast dat je ineens een hele hoop mag als je 18 jaar oud wordt, moet je ook van alles..

Voor wie interessant? Deze masterclass is ideaal voor jongerenwerkers, docenten, organisaties en scholen die jongeren en hun ouders op weg willen helpen met het volwassen worden. Want 18 worden doe je tegenwoordig niet zomaar, daar komt veel bij kijken. Natuurlijk kan de masterclass ook gegeven worden aan jongerenwerkers, docenten of CJG medewerkers zelf.

Programma Tijdens de masterclass krijgen de jongeren stap voor stap uitgelegd wat ze precies moeten regelen als ze 18 jaar oud worden. Zo wordt er onder andere gesproken over het opbouwen van een administratie en het aanvragen van een DigiD, de basis voor een goede start. Want zonder DigiD kan je geen studiefinanciering, zorgtoeslag en zorgverzekering aanvragen. Daarnaast wordt er uitgelegd wat er geregeld moet worden als je op kamers wilt en waar je op moet letten bij het afsluiten van je eerste abonnement. Een bomvol programma vol tips en tricks!

Kosten De masterclass duurt 1,5 uur en wordt op locatie gegeven. De kosten bedragen € 250 exclusief btw, voor een groep tot 25 deelnemers. Uiteraard zijn wij flexibel in onze aanpak, dus maatwerk is mogelijk. Iedere deelnemer zal tevens na de masterclass naar huis gaan met een goodiebag vol handige informatie.

Aanvragen Interesse of vragen over onze masterclass “18 jaar.. en nu?”

> Direct de masterclass aanvragen!

Mail voor meer informatie of vragen naar masterclass@18ennu.nl

Masterclass 18ennu.nl. (gesleept)Masterclass 18ennu.nl. (gesleept) 1Masterclass 18ennu.nl. (gesleept) 2Masterclass 18ennu.nl. (gesleept) 3

Vond je deze informatie nuttig? Deel hem op social media en spread the word!