Makkelijk geld verdienen deze zomer

Nog even en het is zover, de zomervakantie staat op het punt van beginnen. De ideale periode om flink te cashen als student. Want waar je tijdens je schoolweken maar een aantal uur per week mag werken mag je tijdens de zomervakantie lange dagen maken. Je kunt dus tijdens de zomervakantie flink geld verdienen met een vakantiebaantje. Voorheen moest je hiervoor rondrennen met dienbladen op een heet terras of vroeg op om tomaten te plukken. Tegenwoordig zijn er makkelijkere manieren om tijdens de zomermaanden flink te cashen.

Verdien geld met klikken

Het is de meest makkelijke manier om geld te verdienen vanachter je laptop of smartphone. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij verschillende spaarprogramma’s om te beginnen met verdienen. Na het aanmelden ontvang je dagelijks mailtjes die je moet openen. Voor het openen van deze mailtjes ontvang je punten en deze kun je omzetten in keiharde euro’s.

Oppassen op de buurtkinderen of de hond uitlaten

Ben je goed met kinderen of juist met honden? Dan is een baantje als oppasser echt iets voor jou. Want er is altijd wel een gezin dat op zoek is naar een goede oppas voor hun kind(eren) en/of hond. De meeste oppassers vinden hun baantje door een oproep te plaatsen op sociale media en rond te vragen bij de buren. Levert dit niks op dan kun je altijd nog eens een kijkje nemen op oppassers.nl of hondenoppas.nl.

Verkoop je oude rommel en schoolboeken

Iedereen heeft spullen waar hij niks mee doet en deze kunnen flink wat geld opleveren. Ga op zoek naar je oude spelcomputers, smartphones en andere rommel en zet ze te koop op bijvoorbeeld marktplaats. Het zal je verbazen wat je oude spullen nog kunnen opbrengen. Ook oude schoolboeken kunnen flink wat geld opleveren. Benieuwd naar de waarde van je oude schoolboeken en wil je ze direct verkopen? Dan ben je bij studystore.nl aan het juist adres.

Geld verdienen met Roamler

Geld verdienen met de app Roamler is erg populair onder studenten en ideaal om een extraatje te verdienen. Met de app ben je onderdeel van een groot onderzoeksteam en krijg je simpele opdrachten tegen een kleine vergoeding. Voorbeeldopdrachten hiervan zijn dat je naar een supermarkt in de buurt moet gaan en een foto moet maken van een bepaalde actie of via de app een korte vragenlijst moet invullen. Nog niet overtuigd van Roamler of wil je direct aan de slag? Klik dan hier voor meer informatie over geld verdienen met de app Roamler.

Online enquêtes invullen

Naast het openen en klikken op de mailtjes die spaarprogramma’s je sturen bieden ze vaak ook de mogelijkheid om geld te verdienen met het geven van je mening. Binnen het spaarprogramma is het namelijk mogelijk om verschillende vragenlijsten in te vullen en dit levert je al snel een paar euro per enquête op. Meerdere enquêtes per dag invullen kan je een leuk zakcentje opleveren. Het is dan wel aan te raden jezelf aan te melden bij meer dan één spaarprogramma om zo de kans op betaalde enquêtes te vergroten.

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!