Gadget bij je zorgverzekering in 2016

Via UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt iedereen standaard 10% korting op zijn VGZ zorgverzekering. Het meest aantrekkelijke is dat je de korting kunt inruilen voor een cadeau waar studenten blij van worden. Net als afgelopen jaren heeft ook dit jaar UnitedConsumers weer een te gek aanbod aan gadgets die je studentenleven een stuk relaxter kunnen maken.

[box type=”info” align=”alignleft” class=”” width=””]Het is zover, je kunt weer overstappen van zorgverzekering. Overstappen kan nog tot 1 januari 2020, dus regel het vandaag nog. Let op! Het kan zijn dat de pagina die je nu bekijkt niet meer helemaal up-to-date is. Benieuwd naar de zorgpremies voor 2020? Bekijk alle zorgpremies hier en stap direct over. [/box]
Het is zover, bespaar op je zorgverzekering in 2017!

Op het moment kun je niet meer overstappen, eind 2017 weer. We houden je graag op de hoogte. Meld je aan voor Zorg Alarm!

[button color=”orange” size=”medium” link=”https://www.18ennu.nl/benieuwd-naar-zorgpremies-2017/” icon=”” target=”false”]Overzicht studenten zorgverzekeringen voor 2017[/button]

Mocht je voor een cadeau kiezen dan lever je wel de 10% korting in die iedereen standaard ontvangt. Het is geen budgetpolis, maar heeft toch een scherpe prijs. Daarnaast kun je kiezen voor het aanvullende “Jong Pakket” waarmee je alle aanvullende zorg in een keer regelt. Toch liever een lagere maandpremie dan een cadeau? Check dan hier alle zorgpremies voor 2016 en bespaar door over te stappen op een goedkopere zorgverzekering.

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!