18 jaar versiering kopen

18 jaar versiering

Je 18e verjaardag mag je niet zomaar voorbij laten gaan, officieel volwassen worden doe je tenslotte maar één keer. Nu ben je waarschijnlijk op zoek naar de leukste feestversiering voor je 18e verjaardag. De kans ik groot dat je al bij de Xenos, Hema of Action bent geweest om te kijken of ze daar voordelige 18 jaar versiering hebben voor je feestje. Door de vele verschillende thema’s, kleuren en stijlen is dit het vaak allemaal net niet. Iets waar ik zelf ook tegenaan liep toen ik mijn 18e verjaardag ging vieren. Dat kan beter dacht ik en daarom heb ik drie feestpakketten samengesteld speciaal voor 18e-jarigen die hun verjaardag willen vieren.

Feestpakket budget

Niet iedereen heeft hetzelfde budget om zijn 18e verjaardag te vieren. Daarom vond ik het belangrijk om een voordeelpakket samen te stellen voor 18e-jarigen met een kleiner budget. Het budget feestpakket zit bomvol 18 jaar versiering om van je verjaardag een mooi feestje te maken. Wat je minimaal kunt verwachten is een vlaggenlijn 18 jaar, papierenslinger en ballonnen met het cijfer 18 en een kaars voor op je verjaardagstaart. Voor een klein prijsje maak je met dit voordeelpakket van je verjaardag één groot feest!

Feestpakket budget 18 jaar 18ennu.nl

Feestpakket verkeersbord

Het meest klassieke beeld bij een 18e verjaardag is toch wel het verkeersbord met rode rand en de zwarte cijfers 18 in het midden. Hiermee maak je iedereen duidelijk dat je eindelijk 18 jaar bent geworden. Het verkeersbord feestpakket is iets duurder dan het budget feestpakket, maar goedkoper dan het luxe feestpakket. In dit feestpakket vind je onder andere een kaars voor op je verjaardagstaart, vlaggenlijn, slinger, afzetlint, ballonnen en een button. Allemaal met het 18 jaar verkeersbord erop. Alles in hetzelfde thema voordelig in één keer in huis.

Feestpakket verkeersbord 18 jaar 18ennu.nl

Feestpakket luxe

Ga je voor goud en wil je flink uitpakken voor je 18e verjaardag? Dan zit je met het luxe feestpakket goed. Het thema is zwart/goud wat natuurlijk een luxe uitstraling heeft. Toch is dit niet de reden van de naam “luxe”. Dit pakket heet luxe omdat je van dit pakket het meeste kunt verwachten. Het luxe feestpakket bestaat onder andere uit twee verschillende vlaggenlijnen, hangdecoratie, ballonnen, confetti, party prikkers, een kaars voor op je taart en folieballonnen. Alles om van je verjaardagfeest een knalfeest te maken met het thema zwart/goud. Maak je 18e verjaardagfeest onvergetelijk en bestel het luxe feestpakket.

Feestpakket luxe 18 jaar 18ennu.nl

18 jaar versiering, zonder verzendkosten!

Goed om te weten is dat alle feestpakketten voordeelpakketten zijn, zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je feestversiering. Daarnaast heb ik kunnen regelen dat de verzending gratis is, je betaalt geen verzendkosten. Hierdoor komt er in je winkelmandje niet nog eens 5 euro aan verzendkosten bij zoals veel andere aanbieders wel doen. Daarnaast krijg je bij elk feestpakket de uitgeprinte versie van het informatiepakket 18-jarigen gratis. Zodat je zeker weet dat je niks vergeten bent te regelen als je 18 jaar bent geworden. 18 worden is naast één groot feest ook het moment dat je een aantal zaakjes goed moet regelen. Lees het gratis informatiepakket voor 18-jarigen dan ook goed door. Alle feestpakketten kan je eenvoudig bestellen via de webshop, ze passen door de brievenbus en worden bezorgd door PostNL met track and trace code.

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!