Vakbond FNV Jong

FNV Jong
FNV Jong is een belangenorganisatie voor en door jongeren. Dit betekent dat jij als jongere het voor het zeggen hebt zodra je lid wordt. Je kan je nu rechtstreeks aansluiten bij FNV Jong en zelf bepalen wat jij belangrijk vindt. Wij maken ons hard om ervoor te zorgen dat jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt zo goed mogelijk verlopen. Sinds 2006 heeft FNV Jong ook een zetel in de SER, die adviezen geeft aan de overheid op het gebied van werk en inkomen. In 2012 is FNV Jong uitgegroeid tot een zelfstandige jongerenbond!

Kan jij wel wat hulp gebruiken op het gebied van werk en inkomen? En vind jij ook dat bijvoorbeeld het minimum jeugdloon omhoog moet? Word dan lid en laat jezelf horen voor jongeren!

Hè… maar wat is een vakbond?
De vakbond komt op voor iedereen die werkt of thuis zit met een uitkering. Bij allerlei vragen en problemen die je tegenkomt op je werk kun je bij ons terecht. Word je lid van de FNV dan weet je zeker dat je er bij conflicten op het werk niet alleen voor staat. Ook bij praktische vragen over je contract, loonstrookje of belastingaangifte staan wij voor je klaar.

FNV Jong…

  • Helpt bij problemen op je werk : problemen zijn er om opgelost te worden.
  • Doet voor jou je belastingaangifte : laat je verdiende geld niet liggen.
  • Geeft loopbaanbegeleiding : wat wil je worden en hoe ga je dat bereiken? Onze loopbaancoach helpt het je ontdekken.
  • Geeft korting op belangrijke verzekeringen en er zijn andere voordelen: het leven is al duur genoeg.
  • Checkt je cv en contract : de perfecte brief bestaat niet maar een goede zeker wel!
  • Geeft juridisch advies : je recht hebben is iets anders dan je recht krijgen!
  • Beantwoordt al jouw vragen op het gebied van werk en inkomen: jij vraagt wij weten.

Schermafbeelding 2013-06-26 om 20.36.05

Hoe kom je in contact met FNV Jong?
Heb je gelijk een specifieke vraag waar je dringend antwoord op nodig hebt? Stuur dan een mail naar info@fnvjong.nl of bel 020 58 16 377.
Wil je op de hoogte blijven van FNV Jong? Check facebook.com/fnvjong of twitter.com/fnvjong. Óf schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vond je deze informatie nuttig? Deel hem op social media en spread the word!