Over ons

18ennu.nl is een website met informatie voor jongeren waarop je alles kunt vinden wat je moet weten als je 18 jaar of ouder bent, ook de ouders van jongeren informeren wij graag. Het informeren van jongeren en hun ouders doen we via onze website, blogs te schrijven en te tweeten.

18ennu.nl is bedacht door Marnix Kappetein, omdat hij vond dat veel jongeren die net 18 jaar oud zijn geworden niet of niet goed werden geïnformeerd over alles wat zij moeten, mogen en kunnen doen vanaf deze leeftijd! Langzaamaan groeide 18ennu.nl uit tot een website voor alle jongeren, ongeacht welke leeftijd.

Hoe wij aan al die informatie voor jongeren komen is voor veel mensen een raadsel, nou het zit zo.. 18ennu.nl zoekt iedere dag verschillende websites af met daarop informatie voor jongeren. Wanneer we handige informatie gevonden hebben vatten we het samen en maken we het begrijpelijk voor jongeren. Tevens werken we samen met verschillende partners, check ze hier.

18ennu.nl is bezig zich bekender te maken onder jongeren, je kunt ons vinden op Instagram, Facebook en Twitter. Help ons nog bekender te worden door 18ennu.nl te volgen via onze socials!

Voor meer informatie kan je ons mailen, ons contactformulier invullen of laat een berichtje achter via de social media!

Veel plezier op de website,

Team 18ennu.nl

Vond je deze informatie nuttig? Deel hem op social media en spread the word!