Cashback populair onder jongeren

Cashback is een handige manier om korting te krijgen op producten die helemaal niet in de aanbieding zijn, hierdoor is Cashback erg populair onder jongeren. Er zijn veel verschillende Cashback websites (onderaan de pagina zie je een aantal voorbeelden) waarmee je online shoppen nog leuker en goedkoper maakt!

Een Cashback website is een website die leden korting geeft als ze producten kopen (van bijvoorbeeld de Wehkamp, H&M, Zalando, Bol.com etc.) via hun ledenaccount. Een ledenaccount maak je gratis, simpel en snel aan via de Cashback website. Vervolgens selecteer je in jouw ledenaccount de webshop waarin je jouw aankoop wilt doen, hierna wordt je doorgestuurd naar de webshop van je keuze.

Zo werkt Cashback: Het enige wat de Cashback website doet is reclame maken voor de webshop waar je toch altijd al je aankopen doet. Voor het reclame maken voor de webshop ontvangt de Cashback een vergoeding. Deze vergoeding deelt de Cashback website met jou als lid.

Dus je wilt bijvoorbeeld een T-shirt kopen bij de Wehkamp. Toevallig biedt de Cashback website waar jij lid bent de Wehkamp webshop aan. Je bezoekt de Wehkamp dan via jouw ledenaccount op de Cashbacksite. Het bezoeken via jouw ledenaccount doe je door op het logo van de Wehkamp te klikken in jouw account. Verder hoef je niks te doen en bestel je het T-shirt dat je wilt zoals je gewend bent bij de Wehkamp. Nog dezelfde dag ontvang je een mailtje van de Cashbacksite, met het bericht dat je een aankoop hebt gedaan via je ledenaccount. Vervolgens ontvang je dan de korting in je ledenaccount, deze kun je dan laten uitbetalen.

Een aantal cashbackwebsites

Spaarprogramma'sAanmeldbonusMeld je aan
EuroClix€ 1,95> Gratis aanmelden
DoublePoints€ 1,00> Gratis aanmelden
ZinnGeldCadeaubon> Gratis aanmelden
GekkenGoud€ 1,00> Gratis aanmelden
Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!