Adverteren

18ennu.nl is de jongeren informatie website van Nederland. Per maand ontvangen wij ruim 30.000 unieke (jongeren)bezoekers. Een betere plek om uw advertentie onder de aandacht te brengen is er dan ook niet.

18ennu.nl informeert jongeren graag met als doel dat jongeren alles goed regelen voordat ze 18 jaar oud worden. De volgende onderwerpen komen veelal bij ons aan bod, namelijk: zorgverzekeringen, studiefinanciering, werk, inkomen, sparen, mobiel bellen en rijbewijs. Eigenlijk alle onderwerpen die jongeren bezig houden.

Er is een hoop mogelijk op het gebied van adverteren, van een tekstlink tot aan een gehele pagina met uw informatie. Naast de ruim 30.000 unieke (jongeren)bezoekers per maand beschikken we ook over een mailbestand van ruim 3200 jongeren, die wij minimaal 1x per maand een nieuwsbrief mailen. Ook hier is adverteren mogelijk. Er is dus veel mogelijk, heeft u al een idee over wat u precies wilt? Mail ons dan vrijblijvend uw ideeën, vragen of opmerkingen. Mailen kan naar info@18ennu.nl o.v.v. adverteren.

Advertentietarieven 18ennu.nl (prijzen ex. btw)

Tekstlink vanaf € 249,- per jaar

Banner vanaf € 399,- per jaar

(eigen) Blogbericht vanaf € 549,- per jaar

Nieuwsbrief link vanaf € 99,- per link

(eigen) Nieuwsbrief vanaf € 299,- per nieuwsbrief

Heeft u zelf al ideeën of vragen over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op via info@18ennu.nl of via onze contactpagina.

Alvast bedankt voor uw interesse!

Team 18ennu.nl