5 tips om goedkoop je zomervakantie te boeken

Het is bijna zomer, dus zomervakantie! Geen school en lekker genieten van je vrije tijd. Heb je al vakantieplannen en sta je op het punt van boeken? Check dan eerst even deze 5 tips, dan weet je zeker dat je goedkoper uit bent dit jaar!

  1. Wis tussen zoeken en boeken je browsergeschiedenis Wist je dat websites, dus ook die van reisorganisaties, je zoekgeschiedenis in de gaten houden. Zo zien ze naar welke bestemming je vaak zoekt. Ze zullen het dan ook niet laten om na een aantal keer vergelijken de bestemming iets duurder te maken. Het zoeken en boeken op twee verschillende computers is ook een uitkomst!
  2. Boek op dinsdag Uit onderzoek blijkt dat dinsdagen de goedkoopste dagen zijn om je reis te boeken.
  3. En vlieg op woensdag Want op woensdagen vliegen nou eenmaal de minste mensen. Hierdoor zijn er meer stoelen leeg, die vervolgens weer goedkoper worden aangeboden.
  4. Boek 7/8 weken van tevoren Het is namelijk zo dat 7/8 weken voor vertrek de kaartjes het goedkoopste zijn. Zo profiteer je van de beste deals.
  5. Of pak die last minute! Vind je het niet erg om een week van tevoren te boeken? Dan is een last minute echt iets voor jou. Je bent met een last minute namelijk in de meeste gevallen goedkoper uit.

Regel je reisverzekering?

Of je nou kort of lang op vakantie gaat, een reisverzekering is wel zo verstandig. Met een reisverzekering ben niet alleen jij maar zijn ook je spullen goed verzekerd in het buitenland. Een reisverzekering heb je al geregeld voor € 2,- per maand. Check hier alles over reisverzekeringen en meer!

Vond je dit een interessant artikel? Deel hem op social media en spread the word!